Förskolan Uven

Förskolan Uven ligger öst på stan nära universitetet, Norrlands universitetssjukhus och Östermalmsskolan. Förskolan har tre avdelningar med barn i åldersnära grupper. Här står lärandet i centrum. Vi är inspirerade av Reggio Emilias förhållningssätt och erbjuder ett lustfyllt lärande i en trygg, lockande och utmanande miljö.

Följ med på en digital rundtur på förskolan: Förskolan Uven on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Förskollärare
  Anställningsform: Vikariat, med start 2022-08-01 till och med 2022-12-30
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Utbildad förskollärare som har eller har ansökt om lärarlegitimation. Erfarenhet av arbete i förskolan som förskollärare.
  Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1–5 år, indelade i åldersnära grupper. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.
 • Tjänst: Barnskötare
  Anställningsform: Allmän visstidsanställning, med start 2022-08-01 till och med 2023-06-30.
  Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad banskötare. Du har erfarenhet av att arbeta med barn i ålder 1-5 år på förskola samt erfarenhet av diabetes.
  Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1-5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Maria Andersson
förskolechef
Förskolan Uven
090-16 22 67

Sidan publicerades