Förskolorna öst på stan

Förskolorna Öst består av tre förskolor som ligger öst på stan med kort avstånd mellan varandra. Det är Uven med tre avdelningar, Östermalm med två avdelningar och Rosendal med sex avdelningar. Alla tre förskolor har åldersnära grupper där miljöerna och undervisningen är anpassade utifrån barngruppen. Förskolorna nyttjar närområdet med skog, parker, älven och Umeå centrum med närhet till kultur.

Vi söker

Förskollärare

Kvalifikationer: Utbildad förskollärare, minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta i barngrupp. Gärna erfarenhet av av att arbeta med barn från andra kulturer.

Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1–5 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Barnskötare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Kvalifikationer: Utbildad barnskötare, gärna erfarenhet

Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i på förskolan. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att bygga upp, driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke.

Sidan publicerades