Sörfors förskola

Vi erbjuder dig en arbetsplats med åldersindelade grupper, där fokus ligger på lärande i alla former. Förskolan ligger i en trivsam by med aktiva föräldrar och har nära till skolan, badplats, skog och bra fritidsområden och vi använder skolans gymnastiksal varje vecka.

Vi söker

  • Barnskötare, tjänsten är en allmän visstidsanställning, heltid, med start 2021-08-02 till och med 2021-12-23. Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har erfarenhet av arbete på förskola barn 1–5 år.
    Som person är du kreativ, driven, engagerad, flexibel, positiv och vill utveckla dig själv och vårt gemensamma pedagogiska uppdrag. Du ser vikten av ett kollegialt lärande samt värdet av familjers delaktighet och har god förmåga att interagera och samarbeta med barn och vuxna. Du är en nyfiken och hängiven lagspelare som tillför lust i arbetet. Du har förmåga att se fördelar med olikheter, olikheter bland barn och vuxna, olika sätt att tänka och göra. Ett utforskande förhållningssätt är viktigt, eftersom det tillåter barnen att vara delaktiga i utforskandet med egna förslag, teorier och uttryck.

Kontakt

Carina Persson
rektor
Sörfors förskola
090-16 50 65

Sidan publicerades