Stöcksjö förskola

Stöcksjö förskola har fyra avdelningar och ligger cirka 8 km utanför Umeå med cirka 70 barn. Det arbetar sammanlagt 3 pedagoger på varje avdelning. Förskolan ligger i anslutning till skolan och här känner alla varandra. Vi sätter stort värde på likabehandling, digitala verktyg och hållbar utveckling. Här finns naturen runt knuten.

Vi söker

  • Barnskötare, tjänsten är ett vikariat, heltid, från och med 2021-08-02 till och med 2021-12-22. Vi söker dig som har barnskötarutbildning och tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp.

    Som person är du kreativ, driven, engagerad, flexibel, positiv och vill utveckla dig själv och vårt gemensamma pedagogiska uppdrag. Du ser vikten av ett kollegialt lärande samt värdet av familjers delaktighet och har god förmåga att interagera och samarbeta med barn och vuxna. Du är en nyfiken och hängiven lagspelare som tillför lust i arbetet. Du har förmåga att se fördelar med olikheter, olikheter bland barn och vuxna, olika sätt att tänka och göra. Ett utforskande förhållningssätt är viktigt, eftersom det tillåter barnen att vara delaktiga i utforskandet med egna förslag, teorier och uttryck.

    Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då skolan ligger en bit utanför stan och bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna.


Patrik Eriksson
Rektor
Stöcksjö förskola
Umeå kommun
090-16 27 90

Sidan publicerades