Yttersjö förskola

Förskolan Yttersjö ligger cirka 3 kilometer från Kasamark. Förskolan har 3 avdelningar varav detta vikariet är på avdelning Skeppet där de äldsta barnen befinner sig. Förskolan ligger i ett naturskönt område med när till sjö och skog. All personal är delaktiga och tar ansvar.

Pedagogiskt ledarskap är en övergripande benämning på det vi ständigt arbetar med. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre pedagoger och vi utnyttjar varandras kunskaper och resurser inom arbetslagen för att inspireras och lära oss ytterligare. Det sker ett ständigt lärande i allt vi gör under en dag. Vi har tilltro till barnen och tar tillvara på de tillfällen där lärande sker.

Digital rundtur på förskolan Yttersjö, Roundme Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi söker

Förskollärare

Anställningsform: Vikariat, med start 2022-04-01 till och med 2022-09-31

Sysselsättningsgrad: Heltid, 100 procent

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering, dokumentation och uppföljning inom förskolan. Du är intresserad av arbeta i arbetslag och är positiv och flexibel där förutsättningar kan variera från dag till dag.

Beskrivning av tjänsten: Du ingår i ett arbetslag där vi turas om med öppningar och stängningar. Vi arbetar i olika projekt/teman där vi nyttjar våra fantastiska omgivningar. Förutom undervisning så ingår att servera frukost, lunch och mellanmål och finnas som närvarande pedagog i så väl rutinsituationer som planerade aktiviteter.

Beskrivning av tjänsten: Förskola med tre avdelningar i Yttersjö, cirka 10 minuter från stan. Jollen och Ekan har de yngre barnen på sina avdelningar och Skeppet arbetar med de äldsta barnen (4–5-åringar).

Närhet till skogsnatur och sjö. Vi arbetar i olika projekt/teman där vi nyttjar våra fantastiska omgivningar. Förutom undervisning så ingår att servera frukost, lunch och mellanmål och finnas som närvarande pedagog i så väl rutinsituationer som planerade aktiviteter. Tre pedagoger på varje avdelning och en extra pedagog som är där det finns behov när någon är frånvarande eller då det behövs i barngruppen. Du kommer att arbeta som "löpare" på förskolan och där behovet finns blir du placerad.

Sidan publicerades