Carlshöjdsskolan F–9, träningsskola

Carlshöjdsskolan ligger i ett lugnt område, nära skog och grönområden. Alla elever får utbildning i friluftsliv. Skolan är en mångkulturell F–9-grundskola och grundsärskola. Den är välutrustad och handikappanpassad. Här går ungefär 500 elever och personalen är indelade i fem arbetslag. Våra välutbildade och engagerade lärare jobbar för att alla elever ska trivas på skolan och lyckas med studierna.

Vi söker

  • Lärare i fritidshem, tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid 75 procent, med start 2021-08-02. Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning, lärare i fritidshem eller förskollärarutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med barn/elever med utvecklingsstörning samt erfarenhet av att planera fritidsverksamhet. Vi ser gärna att du har behörig i ett praktiskt ämne som exempelvis slöjd eller idrott liksom kunskaper i TAKK, Autism och ADHD.
  • Lärare i fritidshem, tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid 75 procent (med möjlighet till heltid), med start 2021-08-02. Vi söker dig som är utbildad Lärare i fritidshem eller liknande. Vi vill att du har erfarenhet av att jobba i barngrupp.

Marielle Morefält
rektor
Carlshöjdsskolan
090-16 47 70

Sidan publicerades