Carlshöjdsskolan F–9, träningsskola

Carlshöjdsskolan ligger i ett lugnt område, nära skog och grönområden. Alla elever får utbildning i friluftsliv. Skolan är en mångkulturell F–9-grundskola och grundsärskola. Den är välutrustad och handikappanpassad. Här går ungefär 500 elever och personalen är indelade i fem arbetslag. Våra välutbildade och engagerade lärare jobbar för att alla elever ska trivas på skolan och lyckas med studierna.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Carlshöjdsskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Lärare i fritidshem
    Anställningsform: Tillsvidareanställning med start 2022-08-08
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som har grundskollärarutbildning med inriktining fritidshem eller som är utbildad förskollärare. Du har erfarenhet av att arbeta med elever med IF samt av pedagogiskt arbete i en elevgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att planera en verksamhet med syfte att skapa en aktiv fritid för våra elever. 
    Beskrivning av tjänsten: Carlshöjdsskolans fritidshem i grundsärskolan är uppdelad på två avdelningar. Två pedagoger är ansvariga för verksamheten och planerar upp aktiviteter. Vi har anpassade lokaler, tillgång till en bra utemiljö och stora möjligheter att skapa en aktiv fritid för våra elever. Du kommer att ansvara för och planera upp fritidshemmet i grundsärskolan. Samverka i klasserna under skoltid. 

Marielle Morefält
rektor
Carlshöjdsskolan
090-16 47 70

Sidan publicerades