Ersboda grundsärskola inriktning träningsskola

Ersboda grundsärskola finns på Östra Ersboda och Ersängs skolor. Ersängs skola ligger på Östra Ersboda och är en mångkulturell F–9-skola som är uppdelad som flera mindre skolor. Totalt finns det cirka 360 elever på skolan. Här finns även grundsärskola med inriktning träningsskola samt resursklasser för hela kommunen. Vi har ett av Sveriges bästa skolbibliotek och i närheten finns fotbollsplan och äventyrslekpark. Våra engagerade pedagoger satsar på ett språkutvecklande arbetssätt och matematik med målet att alla ska klara kunskapskravet. Östra Ersbodaskolan är en liten dynamisk skola med förskoleklass upp till och med årskurs 3 samt träningsskola. Här arbetar kompetent personal och elever från många olika kulturer. Här finns goda möjligheter till friluftsaktiviteter. Bibliotek, fotbollsplan och elljusspår ligger alldeles intill skolan. Skolan är belägen i bostadsområdet Östra Ersboda där många kulturer och nationaliteter finns representerade. Eleverna går vidare till Ersängsskolan i årskurs 4.

Häng med på en digital rundtur på skolan här:

Vi söker

  • Tjänst: Lärare i fritidshem
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-08
    Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem/ fritidspedagog. Du har minst 1 års erfarenhet av undervisning i skola.
    Beskrivning av tjänsten: Som lärare i fritidshem har du särskilt huvudansvar för att se till att undervisningen på fritidshemmet utvecklas utifrån styrdokument. Ditt ansvar blir att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån fritidshemmets styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig fritidshems- och skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Tjänsten omfattar både skolsamverkan och arbete i fritidshemsverksamhet.

Kontakt

Charlotta Blomqvist
rektor
Ersängsskolan/ Östra Ersbodaskolan
090-16 44 06

Sidan publicerades