Grundsärskolan Ersboda med inriktning Träningsskolan

Grundsärskolan Ersboda med inriktning mot Träningsskolan driver sin verksamhet på Östra Ersbodaskolan och Ersängskolan. Det är cirka 45 elever inom verksamheten och Grundskolan bedrivs i samma skolhus. De äldre elever går på Ersängskolan och de yngre på Östra Ersbodaskolan. Fritids (Polstjärnan) har sina lokaler på Östra Ersbodaskolan. I närområdet finns såväl grönområden som närhet till olika lekparker.

Vi söker

  • Tjänst: Förskollärare
   Antsällningsform: Tillsvidareanställning med start 2022-08-08.
   Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
   Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du har legitimation/har ansökt om legitimation. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som förskollärare, men det är inte ett krav.

   Beskrvining av tjänsten: Vi söker dig som har förmåga att se barnets behov och som är insatt i läroplanen och kan omsätta den i praktiken. Du är en nyfiken och engagerad lagspelare som tillför lust i arbetet.

   Vi anser att lärande och kunskap erövras där barnen kan mötas, prova och undersöka om och om igen tillsammans med varandra och med en nyfiken och lyssnande pedagog. Vi sätter stort värde i förmågan att kunna skapa goda relationer både till barnen, vårdnadshavarna och kollegorna.

   

  Kontakt

  Charlotta Blomqvist
  rektor
  Grundsärskolan Ersboda
  090-16 44 06

  Sidan publicerades