Kasamarks skola

Kasamarks skola är en F–6-skola som ligger cirka 2 mil sydväst om Umeå. De flesta eleverna åker skolskjuts till skolan och bor i angränsande byar. Vi ligger i ett naturskönt lantbruksområde med böljande åkermark, milsvida skogar och med rik tillgång på frisk luft och orörd natur. Skolan har också ett aktivt samarbete med den lokala bygdegårdsföreningen som vi delar lokaler med.

Skolan har närhet till miljön som vi vill värna om och vi arbetar för att också få ett globalt perspektiv på miljön och människans påverkan på den både socialt och fysiskt. Det kan handla om att återvinna, återbruka och arbeta med kamratskap i klasserna.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Kasamarks skolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Lärare i fritidshem
  Anställningsform: Tillsvidareanställning med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning alternativt grundlärarexamen fritidshem. Du har / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av arbete som lärare i fritidshem. Har du behörighet att undervisa i bild är det meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Som lärare i fritidshem arbetar du för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med den fria leken som utgångspunkt. Du jobbar för att utveckla barnens sociala förmågor samt att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, språk och samhällskunskap.
 • Tjänst: Grundskollärare i sv och ma, årskurs 4-6
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i sv och ma i årskurs 4-6. Du har lärarlegitimation / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av arbete som lärare. Har du behörighet att undervisa so, no eller engelska är det meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa på mellanstadiet. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Maria Helena Järf
rektor
Kasamarks skola
090-16 49 90

Sidan publicerades