Mariebergsskolan

Mariebergsskolan är en F–6 skola med cirka 330 elever. Vi är stolta över vår fina närmiljö med Bräntbergsbacken, Gammliaskogen, Nydalasjön och Mariehemsängarna. Vi strävar efter att hålla en hög IT-kompetens och erbjuder läxhjälp en dag i veckan.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Mariebergsskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare i musik
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik. Du har erfarenhet av undervisning i musik.
  Beskrivning av tjänsten: Ditt uppdrag är att driva musikundervisning på skolenheten, att skapa nyfikenhet och lust till ämnet musik för alla åldrar. 
 • Tjänst: Lärare i fritidshem
  Anställningsform: Tillsvidareanställning med start 2022-08-08
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning alternativt grundlärarexamen fritidshem. Du har / har ansökt om legitimation.
  Beskrivning av tjänsten: Som lärare i fritidshem arbetar du för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med den fria leken som utgångspunkt. Du jobbar för att utveckla barnens sociala förmågor samt att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, språk och samhällskunskap.

Kontakt

Robert Lindberg
rektor
Mariebergsskolan
090-16 56 36

Catharina Brandén
biträdande rektor
Mariebergsskolan
090-16 56 34

Sidan publicerades