Sörfors skola

Sörfors skola är från och med hösten 2022 en F–6-skola med totalt cirka 100 elever. Skolan är delvis helt nybyggd (F–2 och fritidshem) och hela skolan F–6 kommer att bli klar under läsåret. Skolan ligger i naturskönt område med möjlighet till utepedagogik.

Det här är en skola där lek, natur och lärande samspelar. Sörfors skola präglas av en stark gemenskap med närsamhället, engagerad personal och en kunskapssyn där lärande är roligt och sker överallt. Eleverna vid Sörfors skola har över tid visat på goda kunskapsresultat. Vår ambition är att varje elev ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och intressen.

Läs mer om Sörfors skola här: Sörfors skola F–5 - Skolwebbar (umea.se) Länk till annan webbplats.

Vi söker

Grundskollärare i årskurs 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15

Sysselsättningsgrad: Heltid

Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i årskurs 1–3. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av att vara mentor mot yngre åldrar samt av att planera och leda undervisning i en klass. Du har också erfarenhet av läsinlärning och bedömningsstöd samt undervisning i årskurs 1. Har du behörighet att undervisa i alla ämnen årskurs 1–3 och/eller musik och engelska äldre åldrar är meriterande. Erfarenhet av språk­utvecklande arbetssätt och kooperativt lärande är meriterande.

Beskrivning av tjänsten: Lärare/mentor årskurs 1 med 19 elever. I arbetet ingår att undervisa alla ämnen i årskurs 1, ibland tillsammans i samverkan med fritidshem. Du planerar och genomför undervisningen, skapar goda relationer med elever och föräldrar och samverkar med kollegor för skolans bästa.

Grundskollärare årskurs 4–6

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15

Sysselsättningsgrad: Deltid, 80–100 procent

Kvalifikationer: Vi söker dig som är grundskollärare med behörighet att undervisa i svenska i årskurs 4–6. Vi ser gärna att du har bred behörighet. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om legitimation. Är du utbildad speciallärare med erfarenhet av barn i behov av stöd och anpassningarär det meriterande. Du är trygg i rollen som lärare och har erfarenhet av komplexa undervisningssituationer samt elever med olika stödbehov.

Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i svenska i årskurs 4–6. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Sidan publicerades