Täfteå skola/ Sofiehemsskolan/ Ersängsskolan

Täfteå skola är en F–6-skola med cirka 250 elever som ligger 13 kilometer utanför Umeå. Här är stämningen öppen och familjär och det bidrar till goda studieresultat. Pedagogerna har en bred kompetens och god samverkan med fritids.

Häng med på en digital rundtur på skolan: Täfteå skola on Roundme Länk till annan webbplats.

Sofiehemsskolan ligger på Sofiehem i närheten av universitetet och Norrlands universitetsjukhus. Trots det upplevs vi av många som en charmig byskola där vi har många gemensamma aktiviteter. Här går cirka 150 elever i årskurs F–5.

Häng med på en digital rundtur på skolan: Sofiehemsskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Ersdungens skola på Ersboda är en F-6 skola. Skolan ligger ett stenkast från flera stora grönområden. Ersdungen kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där alla möts med respekt. Barn och elever ska känna glädje och motivation att lära tillsammans med vår duktiga personal.

Häng med på en digital rundtur på skolan: Ersdungens skola on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker nu en musiklärare på heltid som ska kombinera dessa tre skolor!

Vi söker

Musiklärare till Täfteå skola / Sofiehemsskolan / Ersdungen skola

Tjänst: Grundskollärare i musik årskurs 3–6
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15 eller enligt överenskommelse.
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100 procent (50 %Täfteå skola, 20 % Sofiehemsskolan, 30 % Ersdungen skola)
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad musiklärare. Du har kunskaper och erfarenhet av att undervisa i musik för årskurs 3–6.
Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i musik årskurs 3–6. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Sidan publicerades