Tomtebogårds skola

Tomtebogård består av förskola med fyra avdelningar och skola F–3. Tomtebogård finns på Tomtebo i Umeås östra del, nära naturen vid Nydalasjöns strand. Här leker och lär drygt 290 elever i skolan och 70 barn i förskolan. Enheterna har ett naturligt och nära samarbete mellan lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Tomtebogårds skola on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Lärare i fritidshem
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-08
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som har grundlärarexamen i fritidshem. Du har / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av arbete inom grundskolan. Har du utbildning inom utomhuspedagogik eller skolgårdslärande är det meriterande.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i fritidshemmet, tillsammans med kollegorna på fritidshemmet, men också i övriga skolans verksamhet. Samarbete och flexibilitet är viktiga egenskaper för att jobbet på avdelningen ska fungera. Som lärare i fritidshem arbetar du för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med den fria leken som utgångspunkt. Du jobbar för att utveckla barnens sociala förmågor samt att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, språk och samhällskunskap.

Kontakt

Malin Backsell
rektor
Tomtebogårds skola
072-553 66 10

Maria Roshed Sandström
rektor
Tomtebogårds skola
072-341 72 02

Sidan publicerades