En grupp personer vid ett bord

Du som är student, anmäl intresse för studiebesök

Är du student och funderar på att göra praktik i någon av kommunens verksamheter, skriva examensarbete/uppsats eller kanske söka jobb hos oss efter examen? Anmäl intresse för ett studiebesök så berättar vi mer. Välkommen att besöka oss!

Meddela ditt utbildnings-/intresseområde vid anmälan, så får du veta hur det är att arbeta i offentlig verksamhet inom just ditt område. Du får möjlighet att ställa frågor direkt till medarbetare i din yrkesroll eller kanske på din framtida arbetsplats.

Jobb och praktik

Vill du se vilka lediga jobb kommunen erbjuder just nu? Eller är du intresserad av att göra praktik i någon av kommunens verksamheter, göra examensarbete eller skriva uppsats? Du hittar både lediga jobb och information om praktik med mera här på umea.se:

Umeå kommun besökte Umeå universitet och arbetsmarknadsmässan Uniaden på Universum tisdag 24 januari, också för att berätta om studiebesök, praktik, examensarbete och möjligheter till jobb för dig som är student.

Mer information

Uniaden är Sveriges bredaste arbetsmarknadsmässa som årligen arrangeras vid Umeå universitet. Uniaden är en mötesplats för studenter och näringslivet. Studenterna får här under sin utbildningstid möjlighet att utforska vilka möjligheter som finns efter avslutad utbildning, möjligheter för examensjobb, uppsatsskrivande, sommarjobb med mera.

Läs mer om Uniaden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (uniaden.com)

Sidan publicerades