Bild på fem personer inom Umeå kommun

Umeå kommun nominerad till årets employer branding företag

Sidan publicerades

Den 10 juni 2021 ägde Universums Employer Branding Award rum, på Studio Adapt i Stockholm.

Umeå kommun var ett av de åtta företagen/verksamhet som var nominerade i kategorin årets employer branding företag.

– Vi tycker det är hedrande att vi blir uppmärksammande på detta sätt även om vi inte blev en av vinnarna, säger Linda Nejdsäter rekryterare med fokus på kompetensförsörjning.

Vinnare av årets employer branding företag blev Peab och SEB.

Information om Universum och prisutdelning

Informationen nedan är hämtad från Universum.

Varför delar Universum ut dessa priser?

Universum är en av de första bolagen i världen att jobba med Employer Branding, att bygga attraktiva arbetsgivar­varumärken. Sedan bolaget grundades, 1988, har vi jobbat med tiotusentals arbetsgivare över hela världen. Varje år genomför vi världens största karriärundersökning med över en miljon svarande talanger. Dessa undersökningar ligger till grund för våra årliga rankingar av de mest attraktiva arbetsgivarna, besvarade av studenter och talanger.

Som pionjär i branschen har vi som bolag velat vara med och driva frågan Employer Branding inom näringslivet i Sverige. Som en del i detta har vi utöver dee databaserade rankingarna, valt att dela ut ett antal Employer Branding-priser varje år till arbetsgivare och personer som jobbar aktivt med frågan Employer Branding. Här riktar vi ljuset mot duktiga personer och arbetsgivare som gjort det där lilla extra, som förtjänar att lyftas fram och få välförtjänt uppmärksamhet.

Hur går tävlingen till?

Tävlingen grundar sig på att du som arbetsgivare eller yrkesverksam blir nominerad genom ett forumlär. Vinnarna avgörs av en jury, bestående HR experter. Baserat på urvalet så väljer juryn ut en grupp finalister som sedan granskas ytterligare.

Mer information om Universum och prisutdelningen

https://universumglobal.com/se/vinnare-employer-branding-priser-juni-2021/ Länk till annan webbplats.

Sidan publicerades