Bild en kvinnlig förare i ett arbetsfordon

Vanliga fallgropar när du lämnar ett anbud?

Upphandlingsbyrån arrangerar tillsammans med Näringslivsservice återkommande informationsträffar för att underlätta företagens affärer med Umeå kommun.

Att vara leverantör till kommunen är en bra affärsmöjlighet och därför vill vi underlätta för er att göra affärer med oss, vi vill att båda parter ska bli nöjda.

I vissa upphandlingar kan så mycket som 20 % av anbuden behöva diskvalificeras på grund av att anbuden är felaktigt ifyllda. Ofta är det enkla fel som gör att anbudet blir ogiltigt vilket är väldigt onödigt både för kommunen och för er anbudslämnare. Därför går vi denna gång igenom de vanligaste fallgroparna.

Vill du vara med på seminariet passa då på att anmäla dig. Det här är det första av tre tillfällen under hösten 2021.

Onsdag 6 oktober kl 8.30 – 10.00 "Vanliga fallgropar när du lämnar ett anbud?"

Efter presentationen så får du möjlighet att ställa frågor till oss.

Du anmäler dig här nedan och inför mötet skickar vi ut en länk som du får ansluta till. Kolla så att du får ett bekräftelsemejl när du skickat in din anmälan

Anmälan kan du också göra via umea.se: Jobb och företagande, Upphandling och inköp, Vill du göra affärer med kommunen?

Vi som kommer att träffa er är: Pia Wangberg, Linda Westin och Anders Blom från Upphandlingsbyrån samt Karin Björk från Umeå kommun Näringsliv

Har du frågor kontakta: Karin Björk karin.bjork@umea.se eller Pia Wangberg pia.wangberg@umea.se

Vi har redan skickat ut länken till mötet men kontakta Karin Björk på Näringsliv via mejl karin.bjork@umea.se så hjälper vi dig.
Sidan publicerades