Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Söka personal

I en stad där närmare hälften av den vuxna befolkningen har eftergymnasial utbildning finns kompetens av alla slag. I en växande stad skapas hela tiden nya arbetstillfällen. Sök eller se till att bli eftersökt.

Academic Work -  arbetar med människor i början på karriären. De erbjuder sina kundföretag  kraft i form av energi, kompetens och innovation - Young Professionals

Adecco - Adecco är ett bemanningsföretag som har fyra affärsområden; Uthyrning, Rekrytering, Outsourcing och Career services.

Bemannia - arbetar med bemanning, rekrytering och uthyrning av personal.

Clockwork - arbetar med rekrytering, stöd och matchning samt bemanning av exempelvis tjänstepersoner, industri- ochskolpersonal.

Eductus - utbildningsföretag som jobbar med coachning av arbetslösa på uppdrag av Arbetsförmedlingen och hjälper dem ut på arbetsmarknaden.

Jobzone - är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering.

Kompetensnätverket - Personalpool/rekrytering för främst skola/förskola med bas i Umeå. Med ett 60-tal anknutna lärarkonsulter en stor alternativ arbetsgivare för lärare/förskollärare.

Kontorsfixarna - Bemannings- och rekryteringsföretag som finns över hela Sverige och är bland de äldsta i branschen.

Manpower - Genom sina många olika verksamhetsområden — uthyrning, rekrytering, outsourcing, jobbförmedling, omställning och hälsa - ger Manpower jobb åt drygt 20.000 personer under ett år.

Platsbanken - arbetsförmedlingens välbesökta jobbsökarsajt

Proffice - Ordnar kompetent personal för inhyrning eller rekrytering. Eller omvänt: ordnar jobb åt kompetenta personer. Med kontor i centrala Umeå.

Work for you - jobbförmedling som erbjuder bl.a. kostnadsfri rekrytering till företag, omställning och inviduell coachning till arbetssökande.

Kunskapsstaden

Umeå har en särställning när man jämför hur stor del av befolkningen som har högre utbildning. Vi är en kunskapsintensiv stad på riktigt.
Se de senaste siffrorna:

Källa: SCB
Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag