Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Boka Zip Adventure Park 28 augusti!

Familjehemscentrum önskar alla en riktigt skön sommar och bjuder alla våra familjehem och jourhem på en dag full av äventyr bland trädtopparna eller på golfbanan söndag 28 augusti.

I Zip Adventure Park finns åtta banor i stigande svårighetsgrad för den som vill klättra. Bana 1–3 är enklare barnbanor. De är 3, 4 respektive 5 meter höga. Övriga banor är lite trixigare och 6–9 meter upp i luften. Vill man gå alla banor tar det ungefär 3 timmar. Säkerhetsinstruktioner och utrustning ingår. Rekommenderas för barn från 4 år eller 110 centimeter. Mindre barn klättrar med en vuxen.

För den som inte vill klättra finns möjlighet att spela fotbollsminigolf. Välj en av aktiviteterna, antingen att klättra eller spela fotbollsminigolf.

Se till att ni ätit lunch innan vi träffas klockan 12.00. Det går bra att ta med egen matsäck och det finns gott om bord och sittplatser. Vi bjuder på eftermiddagsfika klockan 14.00.

Att tänka på inför besöket

  • Oömma kläder! Gympaskor och handskar är ett måste. Träningskläder funkar fint.
  • Lämna alla smycken hemma, de kan annars fastna i banorna.
  • Lyssna på instruktionerna.
  • Ha kul!

Tid och plats

Söndag 28 augusti, klockan 12.00, samlas vi vid fikaborden för genomgång och instruktioner. Sedan stannar ni så länge ni vill, men parken stänger klockan 18.00. Vid regn ställs aktiviteten in.

Zip Adventure Park ligger vid E4-rondellen norr om Umeå, den vid Norrmejerier. Man tar av avfarten mot Nydala och så omedelbart vänster. Adressen är Gotlandsvägen 10.

Anmäl er senast 21 augusti!

(Kom också ihåg att avboka om ni fått förhinder)

Ja, vi vill gärna klättra

Kontakt

Har du frågor kan du ta dem med din familjehemssekreterare.

Sidan publicerades