Altea omsorg

För att du som kund ska känna trygghet och kontinuitet hos oss är personligt engagemang viktigt. Hos oss ser vi till att en och samma person, som du trivs, kommer överens med och litar på kommer hem till dig.

Vi utför hemtjänst som är anpassad efter dina behov och önskemål. Vår värdegrund är att alla människor har lika värde för självbestämmande och integritet.

Hos oss arbetar engagerade medarbetare som alltid försöker göra det lilla extra för just dig. Arbetet leds av vår verksamhetschef som är legitimerad sjuksköterska och personalen som jobbar ute hos våra kunder är utbildade undersköterskor och vårdbiträden med lång erfarenhet.

Valbar inom

Umeå stad och omland, Holmsund/Obbola, Hörnefors

Snabba fakta

Organisationsnummer: 559015-1394

Verksam sedan 2016

Anställda: 3

Kunder: 7

Språk: svenska, finska, engelska, franska, kirundi

Inriktning/profil: demens hos yngre och äldre

Erbjuder tilläggstjänster: ja

Kundnöjdhet

Procent av brukarna som är nöjd med hemtjänsten: företaget har färre än sju svarande över 65 år, därför visas inget resultat.

Procent av brukarna som känner du förtroende för personalen: företaget har färre än sju svarande över 65 år, därför visas inget resultat.

Resultaten är hämtade från Socialstyrelsens brukarenkät 2020. Om du vill kan du ta del av resultaten i sin helhet på Socialstyrelsens webbplats.

Verksamhetsberättelse , 90 kB.

Sidan publicerades