Deltagare vid Människan bakom uniformen som står framför en polisbil, en ambulans och en brandbil.

Tidigare deltagare i Människan bakom uniformen.

Ansök till Människan bakom uniformen

Hösten 2022 erbjuder vi 12 platser i MBU för dig som är mellan 15 och 20 år och bor i Umeå kommun. Ansökan går till Johanna Franzén, gruppledare MBU på Umeå kommun, som tillsammans med arbetsgruppen för MBU väljer ut deltagarna. Valet av deltagare baserar vi på vårt mål om att få en så stor spridning som möjligt när det gäller ålder, kön och områden i kommunen. Du som söker kommer att bli inbjuden till en gemensam informationskväll och om du sedan blir utvald som deltagare får du komma på en intervju.

MBU hösten 2022

Kursen startar tisdag 27 september (vecka 39) och sedan ses vi varje tisdag klockan 17.30–20.30 under 10 veckor, med uppehåll för höstlov (vecka 44).

Ansökan

Sista dag för ansökan till höstens omgång av Människan bakom uniformen är 28 augusti.

Fyll i formuläret och skicka din ansökan
Fyll i om du är under 18 år

Fyll i om du är under 18 år
(Frivilligt)

Skriv inga känsliga personuppgifter här. (En känslig personuppgifter kan vara: ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening samt personuppgifter som rör hälsa eller sexualliv.)
Så behandlar vi dina personuppgifter
Umeå kommun behandlar uppgifterna du lämnat i detta formulär för att kunna administrera kursen och höra av sig till dig som anmält dig. Det är kommunstyrelsen i Umeå kommun som är ansvarig för hur kommunen behandlar uppgifter om dig. Kommunen behandlar dina uppgifter för att kursen ska kunna hållas och du ska kunna anmäla dig till den – den lagliga grunden är nödvändigt allmänt intresse. Dina uppgifter sparas så länge kursen är aktuell och kommer sedan att tas bort enligt den plan Umeå kommun har för gallring av dokument. Blir du antagen till kursen kommer kommunen att dela dina uppgifter med deltagande myndigheter. Har du frågor om hur kommunen behandlar dina uppgifter, kan du mejla till ksdiarium@umea.se Du har rätt att få veta vilka personuppgifter Umeå kommun har om dig, få uppgifter som är fel rättade och begära att kommunen begränsar hanteringen av uppgifterna. I så fall kan du kontakta dataskyddsombudet via mejl till dataskyddsombud@umea.se eller brev till Dataskyddsombud, Umeå kommun, 901 84 Umeå. Du kan läsa mer om dina rättigheter på umea.se/gdpr Vill du klaga på hur Umeå kommun behandlar dina personuppgifter kontaktar du Integritetsskyddmyndigheten.
Sidan publicerades