Följ med Fritid för alla på kryssning

I september kan du följa med Fritid för alla på kryssningen Häng mé på party. Ombord blir det ett fullspäckat program med underhållning och aktiviteter.

Häng mé på party är en 40 timmar lång kryssning mellan Stockholm och Helsingfors.. Kryssningen är anpassad särskilt för dig med funktionsnedsättning. Vi på Fritid för alla åker gemensamt med buss till och från kryssningen.

Ombord blir det ett fullspäckat program av underhållning och aktiviteter. Konferencier är Rickard Olsson, känd från bland annat Bingolotto i TV4. Rickard kommer ockå att hålla i både bingo och Active Quiz på kryssningen. I år gästas kryssningen också av Magnus Böcklund som kommer att vara karaokevärd.

På scenen ser vi Time Maching, punkrock-duon Syndromet och vinnaren av Musikschlaget – PG Bruh. Musikschlaget underhåller oss som vanligt i Sea Pub.

Praktisk information

Vi åker buss från Umeå (Norrlandsoperan) måndag 16 september, klockan 05.15.

Båten avgår från Stockholm samma dag, klockan 16.45.

Vi räknar med att vara hemma i Umeå igen onsdag 18 september, runt klockan 21.00.

Pris

Resan kostar 4 300 kr (faktureras). I priset ingår:

  • resa med buss till och från Umeå
  • kryssning med båt
  • tvåbäddshytt i två nätter
  • två frukostar
  • två smörgåsbord inklusive dryck
  • underhållning ombord.

Observera att tre luncher inte ingår i priset. Det gäller luncherna på bussresan ner och hem samt lunch på båten under tisdagen. De tre luncherna betalar du själv och det är viktigt att du tar med pengar till det. Du kan också välja att ta med egen matsäck till bussresan ner till Stockholm.

Anmäl dig senast söndag 23 juni

Anmäl dig senast söndag 23 juni på mejl till fritidforalla@umea.se. Meddela i anmälan vilka som ska dela hytt med varandra samt storlek på t-shirt. Då Tallink Silja Line behöver namn på samtliga passagerare så behöver vi också namn på medföljare.

Vi har begränsat antal platser och anmälan är bindande.

Sidan publicerades