Sommarresa till Tallkrogen, Uppsala

6–10 juli åker vi på Fritid för alla på gemensam sommarresa till Tallkrogen som ligger utanför Uppsala. Vi besöker också Skansen och ser på Allsång på Skansens genrep.

Aktiviteter på Tallkrogen

På Tallkrogen finns bland annat upplevelseträdgård, fotboll, roddbåtar, kajak, fiske, boule, kubb, frisbeegolf och badsjö. Är det dåligt väder kan vi också titta på film och spela spel.

Praktisk information

Pris: 6 100 kr. I priset ingår:

  • bussresa
  • bädd på vandrarhem (vi kan tyvärr inte erbjuda enkelrum)
  • genrepsbiljetter till Allsång på Skansen med buffé
  • 4 frukostar, 2 luncher och 4 middagar

Observera att du betalar 3 luncher själv på plats. Ta även med extra pengar om du vill köpa något annat.

På den här resan har vi självhushåll så vi alla hjälps åt med matlagning, disk och städning. Du måste också ha med dig egna sängkläder och badlakan. I de flesta rum är det våningssängar, tänk på det om du har önskemål på vem du vill dela rum med. Vi har även nötallergiker med på resan, så medtag inga nötter varken på bussen eller till Tallkrogen.

Anmälan

Anmäl dig till fritidforalla@umea.se senast söndag 26 maj. Anmälan är bindande.
Begränsat antal platser. Ange specialkost i anmälan.

Lördag 6 juli

08.00 Avfärd från Norrlandsoperan med lunchstopp efter vägen. Du betalar själv för din lunch. Framme på Tallkrogen får vi våra rum och njuter sedan av en gemensam middag. Du som vill kan också ta ett dopp i sjön.

Söndag 7 juli

En heldag tillsammans på Tallkrogen där vi får möjlighet att prova de aktiviteter som finns på området. Vi lagar alla måltider tillsammans.

Måndag 8 juli

En heldag tillsammans på Tallkrogen där vi får möjlighet att prova de aktiviteter som finns på området. Vi lagar alla måltider tillsammans.

Tisdag 9 juli

Heldag på Skansen. Du väljer och betalar själv lunchen på plats, vi tipsar om en lättare lunch då det blir en tidig middag. Vi går tillsammans på Allsång på Skansens genrep kl. 18 med buffé.

Onsdag 10 juli

Hemresa efter frukost och städning cirka 10.00 med lunchstopp efter vägen, du betalar själv för din lunch.

Med reservation för eventuella ändringar.

Sidan publicerades