Tipspromenader i sommar

Delta i en härlig promenad denna sommar och ge dig själv både tid och tankeutmaningar genom att utforska naturen med tipspromenader!

Sporrens tipspromenad

Under juli månad har Sporren fyra tipspromenader (quiz) tillgängliga. Du kan delta i dem precis när det passar dig bäst. Promenera för din hälsas skull, för spänningen i tävlingen, eller varför inte för båda? Det är ett perfekt sätt att njuta av sommaren!

Tid
Dygnet runt

Plats
Där du är

Kostnad
Gratis!

Gör så här för att delta;

1. Om du inte har Active Quiz-appen sedan tidigare ska du börja med att ladda hem appen från App store eller Google play Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du normalt hämtar ny app - kostnadsfritt!

2. Starta din tipsrunda i Active Quiz med att ange SPORREN som Quizcode och tryck på gröna pilen för att komma till aktuellt Quiz.

3. Efter att du klickat på Spela Quiz (grön ruta) kommer en ruta upp där du kan ange dina uppgifter - ditt användarnamn om du varit med på Active quiz tidigare och redan har ett användarnamn. Om du inte skapat användarnamn kan du inte spara dina svar.

Active Quiz webbsidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns svar på de vanligaste frågorna om du stöter på problem i appen.


Motionslandslagets tipspromenad

För dig som gått med i Motionslandslaget (se tidigare aktiviteter) kan vi tipsa om ytterligare tipspromenader för dig, kollegor, vänner och familj. Kul aktivitet som man kan göra tillsammans och själv på samma gång!

Tid
Dygnet runt

Plats
Där du är

Kostnad
Gratis!

Gör så här för att delta;

  1. Om du inte är med i Motionslandslaget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., så kan du registrera dig där för att få tillgång till Motionslandslagets tipspromenad (helt utan kostnad)
  2. Väl medlem i motionslandslaget går du in och väljer kategori på webbsidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för den tipspromenad du vill gå.
  3. Gå tipspromenad.

Foto: Jill Wellington

Kostnadsfritt

Kläder för väder

Sidan publicerades