Startsida

Foto: Camilla Högdahl

Paddla i Nydalasjön, 29 augusti

Följ med Sporren på en utflykt på vatten! Med hjälp av TTGU och deras säkra och stabila dubbelkajaker (sit-on-top) som passar för många olika ändamål bjuder vi in till en kväll på Nydalasjön.

Bra att veta;

  • Vi står för kajak, paddel och flytväst
  • Kajakerna är stabila och lättpaddlade. Det krävs inga förkunskaper eller tidigare paddelvana
  • När man paddlar så hamnar alltid lite vatten i sittbrunnen, du blir alltså lite blöt. Det kan vara skönt med ombyte efteråt
  • Du kan ta med extra ombyte, handduk, vatten och eventuellt matsäck
  • Instruktör finns på plats som kan bidra med tips

 

 

Datum
Torsdag 29 augusti

Tid
Klockan 17:30 (slut 19:30)

Plats
Nydalasjön, KFUM läger

Övrigt
Du väljer själv om du vill ta med eget fika att njuta av vid strandhugg.
Kläder efter väder och lämpliga skor!

Kostnad
100 kronor

Betala via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter att du fått bekräftelsemejl att aktiviteten blir av, dock senast dagen för aktiviteten.

 

Först till kvarn gäller - anmäl dig nedan!


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 100 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig: