SÖK

Kvinna cyklar över bro

Stort intresse för förmånscyklar

Intresset för att hyra en förmånscykel är stort. När vårens beställningsomgång hade avslutats hade 556 medarbetare beställt 614 cyklar, varav hälften var elcyklar.

De flesta valde en 7-växlad damcykel med el. Näst mest vald var motsvarande cykel utan el och tredje mest valda cykeln var en 7-växlad damcykel el med mittmotor. Det var också stort intresse för familjecyklar och mountainbikes.

Om förmånscyklar

Kommunen erbjuder dig som medarbetare att hyra cyklar mot löneavdrag, det är en anställningsförmån och en satsning på hälsa och miljö.

Om du väljer att hyra förmånscykel så betalar du det genom avdrag på bruttolönen. Möjligheten kommer tillbaka två gånger per år, vår och höst.


Läs mer om förmånscyklar på intranätet

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Insidan är Umeå kommuns personaltidning. Läs om medarbetare, verksamheter och händelser i kommunen, låt dig inspireras av andra och bidra själv med tips, inspiration och goda exempel.

  Insidan vill bidra till gemenskap, nytta och glädje bland alla medarbetare. Kommunikationsenheten ger ut Insidan, normalt med tio nummer per år. Lämna gärna tips och synpunkter via www.umea.se/insidantips.

  Umeå Kommun