Startsida

Följ med till Höga kusten, 16 juni

Årets Sporrenutflykt blir en bussresa tillsammans med Västerbottens geovetenskapliga förening och Länsstyrelsens Personalförening till Naturum Höga Kusten som ligger vid Skulebergets fot.

Där blir det guidning av personal från Naturumet. För den som vill kommer det att finnas tid att utforska området vid Skuleberget.

Kerstin Abbing, universitetsadjunkt och biträdande prefekt vid institutionen för Ekologi, miljö och geovetenskap, kommer vid ett stopp på nervägen att berätta om Öreälvens spännande utveckling och senare även berätta om berggrunden som finns vid Skuleberget.Datum 
Söndag 16 juni

Tid
Klockan 09.00 avgår bussen från Willys parkering på Ersboda och
klockan 9.15 från Umeå Östra station.
Åter i Umeå cirka klockan 16.45

Plats
Skuleberget, Kramfors kommun

Övrigt
Du väljer själv om du vill ta med egen lunch eller äta i Naturumets restaurang.
Kläder efter väder och lämpliga skor!

Kostnad

  • 50 kronor för Sporrenmedlemmar
  • 0 kronor för medföljande barn
  • 0 kronor för betalande medlemmar i VGF
  • 100 kronor för övriga medföljare

Betala via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter att du fått bekräftelsemejl att aktiviteten blir av, dock senast dagen för aktiviteten.

Först till kvarn gäller - anmäl dig nedan!


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 50 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig: