Startsida Umeå kommun

Digitala blanketter för kommunala tjänster

Du som är medborgare och brukare ska på ett enkelt sätt kunna hitta kommunens tjänster här på kommunens webbplats och göra ansökningar, lämna uppgifter med mera.

Blankettbanken

Här är alla digitala blanketter som Umeå kommun erbjuder. Här finns också länkar till sidor med andra blanketter. Blankettbanken öppnas upp i ett nytt fönster.

Mina ärenden

"Mina ärenden" ger dig möjlighet att följa dina digitalt inskickade blanketter när dina ärenden handläggs och bearbetas av kommunen.

I Mina ärenden kan du även komplettera dina inskickade blanketter i efterhand, bland annat via e-betalning, e-signering och genom att bifoga dokument.

Mina ärenden gör det även möjligt för dig att spara ner en blankett innan du har skickat in den, för att ta upp blanketten vid ett senare tillfälle och fylla i resten.

Inloggning till Mina ärenden sker med e-legitimation.

Till inloggningssidan

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter om kommunens blanketter, mejla blankettbanken@umea.se.

Innehåll

Sidan har granskats 2018-04-24

Sidans kortadress: www.umea.se/blanketter

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.