Startsida Umeå kommun

Mobila applikationer, appar

Umeå kommun

Appen Umeå är Umeå kommuns officiella app där vi samlar nyheter, service och tjänster. Här hittar du bland annat nyheter, skolmatsedlar, öppettider, kontakt och protokoll. Du kan enkelt välja ut intressanta tjänster och placera dem på appens startsida. På så sätt skapar du din egen startsida med kommunala tjänster.

Appen kommer att uppdateras löpande med både nya tjänster och funktioner. Öppna appen och titta igenom utbudet med jämna mellanrum.

Fritidsappen

Fritidsappen innehåller information om fritidsanläggningar i Umeå kommun med omnejd. Här hittar du allt från pulkabackar och skidspår på vintern till mysiga grillplatser och sköna sandstränder på sommaren. Oavsett om du är sugen på att prova på parkour, spela frisbeegolf eller vandra i naturen så hittar du det du söker i Fritidsappen.
För vissa skidspår, badplatser och andra anläggningar kan du även prenumerera på statusuppdateringar för att alltid kunna hålla dig ajour om när spåren är dragna eller aktuell badtemperatur i havet.

ApN - Aktivitetskort på nätet

Aktivitetskort på nätet, ApN, är en tjänst för kommunalt aktivitetsbidragsgrundande närvarorapportering. Tjänsten har sedan lanseringen den 1 juli 2006 fasat ut pappersredovisningen i Umeå kommun, för att från och med den 1 januari 2009 ha tagit över helt och vara den enda giltiga redovisningsformen. Idag körs applikationen av ett 30 tal

Har du önskemål för eller synpunkter på apparna?Sidan har granskats 2016-07-01

Sidans kortadress: www.umea.se/appar