Startsida Umeå kommun
Marknadsavdelningen

Marknadsavdelningen

Marknadsavdelningen arbetar med produktion av marknadsförings- och infor­mationsmaterial främst för Returbutiken, men även för övriga avdelningar på Viva arbetsmarknad.

Avdelningen arbetar mycket med produktion av tidningsannonser för Retur­butiken samt framställning av grafiskt material till mässor och speciella arrangemang.

Arbetsuppgifter på avdelningen innefattar bland annat: underhåll och uppdate­ring av Returbutikens webbsida, www.returbutiken.com och Facebook

Vi jobbar även med utveckling av gemensam intern bilddatabas och en intern-TV för spridning av verksamhetsinformation och nyheter.

Avdelningen ansvarar även för arkivfotografering av Returbutikens varor, innovation- och återbruksprodukter samt övriga referensobjekt som tillverkas och säljs på Viva arbetsmarknad.

Övriga arbetsuppgifter kan vara att bidra med material för att uppdatera och underhålla information för intranätet samt fotografera och uppdatera Vivas personal och arbetsgrupper.

Kontakt

Johan Larsson, arbetsledare
070-663 88 89

johan.larsson@umea.se

Mer information

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.