Startsida Umeå kommun
Textil

Textilservice & Tapetseri

Verksamheten har funnits i över 20 år och erfarenheten är stor. Textilservice har genom åren bidragit till många uppskattade utsmyckningar. Även lekredskap till kommunens förskolor och skolor.

Vi nytillverkar efter mönster, skiss eller mall. Byter dragkedjor, lagar revor och hål. I arbetsuppgifterna ingår även kundkontakter vid leverans och montering hos våra beställare. Vi använder både vanlig symaskin och overlock, men uppdrag där vi handsyr eller broderar är inte ovanliga.

Tapetseriet är en del av Textilservice. Vi reparerar och klär om, både maskinellt och för hand, möbler till skolor och förvaltningar. Vi tar också vara på äldre inlämnade möbler som restaureras och säljs genom Returbutiken. Vi gör även mindre reparationer och limarbeten.

Vi arbetar med hela processen, från kundkontakter till leverans. Förutom omklädsel byter vi även möbelstoppningar.

Kontaktperson

Kerstin Forsmark, arbetsledare
070-690 01 52
kerstin.forsmark@umea.se


Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.