Startsida Umeå kommun
Barn dansar

Vad är på gång?

Teaterföreställning, idrottsevenemang, musikkonsert, konstutställning, filmvisning, bokträff, lärorik kurs eller kanske en intressant föreläsning? I kalendern på kommunens webbplats ser du vad som är på gång i Umeå och hela kommunen dag för dag. Du som arrangerar en aktivitet för allmänheten kan också tipsa om det via kalendern.

Du som är Umeåbo och besökare kan se vad som är på gång i aktivitetskalendern "Allt om Västerbotten" på webben. Aktiviteter på www.alltomvasterbotten.se visas också på kommunens webbplats, www.umea.se/kommun och på portalwebben www.umea.se.

Aktiviteter i kalendern som sker i Väven visas särskilt på www.vaven.se/kalender och aktiviteter under skollov visas särskilt på www.umea.se/handerpalovet.

När du klickar på ett särskilt evenemang i kalendern på kommunens webbplats kommer du till alltomvasterbotten.se där du kan läsa mer om evenemanget.

Bidra med tips

Du som är arrangör, bidra gärna med tips till kalendern.

  • Läs på www.alltomvasterbotten.se hur du skapar ditt eget konto och publicerar dina aktiviteter.
  • Det är gratis att publicera aktivitetssnotiser, också med bild.
  • Inloggad på ditt konto kan du ändra informationen om din aktivitet i efterhand.
  • Du behöver bara publicera information om din aktivitet en gång, det visas på www.alltomvasterbotten.se, på kommunens webbplats, www.umea.se/kommun och på portalwebben www.umea.se.
  • Med rätt märkning visas aktiviteten också på www.vaven.se/kalender och/eller på www.umea.se/handerpalovet.
  • Evenemang granskas innan de visas i kalendern, det sker så snart vi har möjlighet under kontorstid.

Märk aktiviteter

När du skapar en aktivitet på www.alltomvasterbotten.se, märk den med en av de kategorier som finns i kalendern, till exempel kultur och nöje, musik eller utställning.

Mer information

Har du små resurser att berätta om och marknadsföra ditt evenemang? Här hittar du tips för att nå ut utan att det behöver bli så dyrt:

Marknadsför ett evenemang