Startsida Umeå kommun
Barn dansar

Vad är på gång?

Teaterföreställning, idrottsevenemang, musikkonsert, konstutställning, filmvisning, bokträff, lärorik kurs eller kanske en intressant föreläsning? I kalendern på kommunens webbplats ser du vad som är på gång i Umeå och hela kommunen dag för dag. Du som arrangerar en aktivitet för allmänheten kan också tipsa om det via kalendern.

Umeå kommun samarbetar med evenemangskalendern "Allt om Västerbotten" för att erbjuda umebor och besökare en bra kalender på webben. Evenemang på alltomvasterbotten.se visas också på kommunens webbplats, www.umea.se/kommun, och på www.umea.se. När du klickar på ett särskilt evenemang i kalendern på kommunens webbplats kommer du till alltomvasterbotten.se där du kan läsa mer om evenemanget.

Bidra med tips

Du som är arrangör bidrar med tips till kalendern via alltomvasterbotten.se. Läs mer på www.alltomvasterbotten.se om hur du skapar ditt eget konto och dina evenemang.

  • Med ett konto kan du ändra informationen om dina evenemang i efterhand.
  • Publicering av evenemangsnotiser med enbart text är gratis.
  • Alltomvasterbotten.se erbjuder också tilläggstjänster mot en kostnad. Visning av aktiviteter på kommunens webbplats sker i kronologisk ordning, oberoende av om du som är arrangör har köpt större exponering på alltomvasterbotten.se eller inte.
  • Du behöver bara lägga in information om ditt evenemang en gång, men det visas både på Allt om Västerbotten och på kommunens webbplats.
  • Evenemang granskas innan de visas i kalendern, det sker normalt inom en timme dygnet runt.

Märk aktiviteter

När du skapar en aktivitet på www.alltomvasterbotten.se, märk den med en av de kategorier som finns i kalendern, till exempel kultur och nöje, musik eller utställning.

  • Skapar du en aktivitet som vänder sig till ungdomar under skollov? Märk den med "skollov" så visas alla lovaktiviteter också på www.umea.se/handerpalovet.
  • Skapar du en aktivitet som sker i Väven? Märk den med "Väven" så visas alla aktiviteter i Väven också på www.vaven.se/kalender.
Mer information

Har du små resurser att berätta om och marknadsföra ditt evenemang? Här hittar du tips för att nå ut utan att det behöver bli så dyrt:

Marknadsför ett evenemang