Startsida Umeå kommun
bild på sandstrand och hav
Handikappsanpassad toalett
Handikapssanpassat

Norrmjöle havsbad

Norrmjöle är en av de mest populära stränderna i Umeå kommun. Här hittar du en vid och långsträckt sandstrand med klippor på den östra sidan. Delar av stranden har även sanddyner som skapar en omväxlande miljö på stranden och som är populära att slå sig ner vid. Själva badet är väldigt långgrunt och passar ypperligt för barnens vattenlekar.

Servering, toaletter och wifi

Vid den östra delen av stranden finns en servering och en lekpark. Serveringen säljer både fika och varm mat.  Vill du ha koll på omvärlden även när du är på stranden så finns tillgång till trådlöst nätverk. Du kanske vill passa på att dela en härlig sommarbild med cybervärlden från din dag på #norrmjole!

Norrmjöle är en pärla för barnfamiljer, men även för aktiva ungdomar och äldre par. Förutom sol och bad kan du njuta av vacker utsikt från intilliggande höjder.

Vill du stanna på stranden lite längre finns det uppställningsplatser för husvagn i närheten. Våren 2020 öppnar ställplatserna 30/4.

Gratis wifi

Det trådlösa nätet finns runt kiosken och ner mot strandkanten. Anslut till nätet ”_Umea WiFi”. Godkänn användarvillkoren i webbläsaren, sedan är du i gång. Tjänsten är gratis hela dygnet under juli och augusti.

Vad finns på badplatsen?


Anpassning för personer med funktionsnedsättningja, toalett och ramp till servering
Beachvolleyboll
nej
Grillplatsja
Klipporja
Lekplatsja
Omklädningja (skärmar)
Parkeringja
Serveringja
Övrigt

wifi, uppställning för husvagn


Puff, #norrmjole
Kontakt

Sofia Åström
enhetschef
Umeå kommun fritid
090-16 54 02
sofia.astrom@umea.se