Startsida Umeå kommun
Handikappsanpassad toalett
Handikapssanpassat

Norrmjöle havsbad

Norrmjöle är en av de mest populära stränderna i Umeå kommun. Här hittar du en vid och långsträckt sandstrand med klippor på den östra sidan. Delar av stranden har även sanddyner som skapar en omväxlande miljö på stranden och som är populära att slå sig ner vid. Själva badet är väldigt långgrunt och passar ypperligt för barnens vattenlekar.

Servering, toaletter och wifi

Vid den östra delen av stranden finns en servering och en lekpark. Serveringen säljer både fika och varm mat.  Vill du ha koll på omvärlden även när du är på stranden så finns tillgång till trådlöst nätverk. Du kanske vill passa på att dela en härlig sommarbild med cybervärlden från din dag på #norrmjole!

Norrmjöle är en pärla för barnfamiljer, men även för aktiva ungdomar och äldre par. Förutom sol och bad kan du njuta av vacker utsikt från intilliggande höjder.

Vill du stanna på stranden lite längre finns det uppställningsplatser för husvagn i närheten. Kontakta serveringen om du är intresserad av korttidscamping.

Gratis wifi

Det trådlösa nätet finns runt kiosken och ner mot strandkanten. Anslut till nätet ”_Umea WiFi”. Godkänn användarvillkoren i webbläsaren, sedan är du i gång. Tjänsten är gratis hela dygnet under juli och augusti.

Vad finns på badplatsen?


Anpassning för funktionsnedsatta personerja, toalett och ramp till servering
Beachvolleyboll
nej
Grillplatsja
Klipporja
Lekplatsja
Omklädningja (skärmar)
Parkeringja
Serveringja
Övrigt

wifi, uppställning för husvagn

 

Puff, #norrmjole
Kontakt

Servering

070-626 13 17

facebook

Umeå kommun

Sofia Åström
enhetschef
Umeå kommun fritid
090-16 54 02
sofia.astrom@umea.se

Mer information

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.