Startsida Umeå kommun
Sävar simhall

2020-04-02

I nuläget finns inga särskilda restriktioner för simhallar med anledning av spridning av coronavirus. Umeå kommuns bad har tills vidare öppet.

Mer information om virusspridning och Umeå kommuns bad

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbel­poolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till de träningssugna kunderna erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser. Vill du veta mer så finns information i innehållsmenyn. Självklart är du också varmt välkommen att kontakta eller hälsa på oss om du har frågor.

Kontakt

Sävar simhall
Drottningvägen 9, Sävar
090-16 40 90
savarsimhall@umea.se

Bada säkert

Tänk på det här när du besöker badet:

  • Duscha innan bad
  • Var noga med handhygienen
  • Håll avstånd
  • Uppdatera dig om myndigheternas rekommendationer
  • Välkommen att bada och simma hos oss om du känner dig frisk
Nyheter

Sommarstängt

Juni, juli och augusti är badet stängt. Du som har träningskort kan fortsatt träna på gymmet mellan klockan 05 och 22 alla dagar hela sommaren.


Träning online

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång: Häng med på Storsjöhallens roliga live-streamade träningspass som du kan göra hemma. Nya pass varje vecka!

Mer information

Sidan har granskats 2020-05-19

Sidans kortadress: www.umea.se/savarsimhall