Startsida Umeå kommun
Sävar simhall

2020-03-27
I nuläget finns inga särskilda restriktioner gällande simhallar angående coronavirusets spridning och Umeå kommuns bad har tills vidare öppet enligt ordinarie öppettider.

Läs mer information om virusspridning och Umeå kommuns bad.

Sävar simhall

Sävar simhall är en familjevänlig och varm simhall som ger möjlighet till träning och avkoppling för alla.

Bassängen på 16 meter och plaskbassängen håller minst 30 grader och bubbel­poolen cirka 38 grader. Här finns trampolin, rutschkanor och vattenleksaker. I omklädningsrummen finns dam- och herrbastu. I kiosken säljer vi mjukglass, godis, varma chips, pannkakor, varmkorv, läsk och kaffe samt engångsblöjor, simglasögon, simpuffar med mera.

Till de träningssugna kunderna erbjuder vi både motionssim, gym och ett stort utbud av träningsklasser. Vill du veta mer så finns information i innehållsmenyn. Självklart är du också varmt välkommen att kontakta eller hälsa på oss om du har frågor.

Kontakt

Sävar simhall
Drottningvägen 9, Sävar
090-16 40 90
savarsimhall@umea.se

Mer information
Nyheter

Inställd träning

Aqua 45 på måndagar och Cirkel 45 på fredagar samt gymträning för seniorer på onsdagar är tills vidare inställd. Detta för att minska risken för smittspridningen av codid-19 inom gruppen seniorer, vilkt är den främsta målgruppen för dessa pass.

Barnkalas

Ibland blir det trångt att ha kalas hemma. Boka simhallen eller studion och fira tillsammans där istället! Läs mer om att hyra våra lokaler.

Kontantfri betalning

Sävar simhall är ett kontantfritt badhus! Hos oss kan du betala med kort eller swish.

Sidan har granskats 2020-03-27

Sidans kortadress: www.umea.se/savarsimhall