Startsida Umeå kommun

Barndans

I danskursen TL stage mini school, TL stage rookie school och TL stage old school lär du dig coola rörelser till bra musik.

Våra dansinstruktörer har förkoreograferade danser inom bland annat hiphop, jazz och showdans. Varje lektion blandas av olika musik och dansstilar. Vår ledstjärna är äkta dansglädje och kursen passar alla oavsett tidigare danserfarenhet. Kursen är på 12 tillfällen och varje lektion är 60 minuter lång. Kursen avslutas med uppvisning för familj och vänner.

Barndans våren 2019

Vårens barndans börjar i februari och denna termin har vi tre grupper. Startdatum 6/2, uppehåll 6/3, 17/4, 1/5 och avslutning 19/5. Anmälan öppnar fredag 18/1 kl 08.00.

TL stage mini school är en grupp för dig som är 6-9 år. I denna grupp dansar vi olika stilar men med jazz som inriktning. Vi har även stort fokus på kreativitet och uttryck. Tillsammans har vi kul och utvecklas med varandra på dansgolvet. Inga förkunskaper krävs.

Tid: onsdagar kl 14.00-15.00

TL stage rookie school är en grupp för dig som är 9-12 år och inte dansat så länge. Detta är en nybörjar- och övergångsgrupp till Old School. Vi fokuserar på grunderna i framförallt jazz med inslag av street och modernt. Inga förkunskaper krävs.

Tid: onsdagar kl 15.10-16.10

TL stage old school är en grupp för dig som är 9-13 år och dansat en eller flera terminer. Här ligger fokuset på uttryck, känsla och samspel med de andra i gruppen. I denna grupp dansar vi street och jazz på en mer avancerad nivå. Gruppen brukar även vara med på kulturdagar och andra ”uppvisningar”, som en showgrupp. En termin i förkunskap krävs.

Tid: onsdagar kl 16.50-17.50

Instruktörer är Liv Ruuth och Tuva Nilsson.

Kontakt

Nils Goossens
070-696 21 34
nils.goossens@umea.se

Anmälan

Pris: 995 kr/kurs.

Betalas i förväg via boknings­systemet. Vi ger öppet köp i sex dagar efter första tillfället. Vi ger öppet köp i sex dagar efter första tillfället. Ni får tillbaka 850 kronor om ni skulle ångra er.

Anmäl ditt barn