Startsida Umeå kommun
Vattenträning på Sävar simhall

Vattenträning

Vattenträning är en rolig träningsform för alla. Vatten är skonsamt för dina leder och klasserna passar därför även utmärkt för dig som inte klarar träning på land av olika anledningar.

Under klassen vägleds du av en instruktör och detta tillsammans med musik gör att du får ut det lilla extra av din träning. Du väljer själv din nivå av utmaning och anpassar efter dina egna förutsättningar. Vattenträning fungerar både enskilt och som ett utmärkt komplement till all landträning.

Välkommen att prova dig fram och hitta din favorit!

Aqua 45

En klass på grunt vatten som passar extra bra för dig som vill komma igång med träning eller har behov av rehabiliteringsträning.

Aqua circle 45

Stationsbaserad träning med främst styrka men även inslag av kondition. Med tidsbestämda intervaller tränar du igenom hela kroppen på stationer där övningarna varierar.

Kontakt

Sävar simhall
Drottningvägen 9, Sävar
090-16 40 90
savarsimhall@umea.se

Mer information

Åldersgräns
Från året du fyller 10 år är du, tillsammans med vuxen, varmt välkommen att delta i våra träningsklasser. När du är mellan 15 och 17 år kan du träna själv med ifylld blankett "Målsmans ansvar vid omyndigs träning" (fråga i receptionen).

App för gruppträning

Ladda ner appen för att boka pass på Sävar simhall. Här kan du även boka träning på Umeå kommuns andra bad. Sök på Bad Umeå när du vill ladda ner badens app.