Startsida Umeå kommun
Teaterfest 2015

Teaterfestival 2019

Välkomna till Kulturcentrum för barn och ungas årliga teaterfestival som i år genomförs under en och samma helg. fredag 17 till och med söndag 19 maj. Festivalen inleds på fredag med tre föreställningar och sedan följer ett fullspäckat program!

Program och biljetter

Teaterfestivalen hålls likt tidigare år i Hamnmagasinet, Västra Strandgatan 4 i Umeå, med ingång från älvsidan av huset.

Festivalfika
Under hela festivalen kommer det att finnas enklare fika att köpa på Hamnmagasinet, betalning sker endast med swish.

Tagga gärna dina bilder med #teaterfestivalumeå

Biljettförsäljning

Huvudbiljettakassa med biljetter till samtliga föreställningar finns i entrén till Kulturcentrum för barn och unga, Hamnmagasinet Fack 3.

Biljettkassan öppen
Biljettkassa öppnar en timme före dagens första föreställning. Endast swish!

Biljettbokning/Förköp biljetter
I år har vi ingen förbokning eller förköpsmöjlighet av biljetter. Biljetter till samtliga föreställningar kan införskaffas från första föreställningsdagen.

Biljettpriser
Teatermagasinets ungdomar - gratis inträde
Barn och ungdomar upp till 20 år - gratis
Vuxna - 60 kronor (Obs: Inga kontanter, endast swish)

Frågor om biljetter och andra saker sker på tel 070 375 65 45.

 

Teatermagasinet

Teatermagasinet är namnet på den teater- och dramagruppsverksamhet som bedrivs inom Kulturcentrum för barn och unga. Vi är en kommunal fritidsverksamhet öppen för barn och ungdomar från mellan- och högstadiet till och med gymnasiet.

Under ledning av erfarna teaterpedagoger får deltagarna lära känna teatern som uttrycksmedel. Vi improviserar och arbetar med dramaövningar och teaterlekar. Vi sätter upp den egna pjäsen eller spelar skriven dramatik för publik.

Vi har FN:s Barnkonvention som ledstjärna och ser som ett av våra viktiga mål att var och en av våra deltagare ska känna sig sedd och respekterad för den hon eller han är.