Startsida Umeå kommun
Vill du spela teater?

Teatermagasinet

Teatermagasinet är till för dig som vill spela teater!

Nyanmälan till teatergrupp öppnar 20 maj

På Teatermagasinet kan barn/ungdomar 9-19 år gå i teatergrupp, och barn 6-8 år teaterlek. Nytt för i år är även forumteater! Läs mer om våra olika grupper och anmäl ditt intresse på antagningssidan!

Våra grupper startar varje höst och fortsätter sedan tillsammans hela läsåret. I slutet av vårterminen får våra deltagare frågan om de vill fortsätta även nästa höst. Nyintagning till höstterminen sker endast i de grupper som har färre än 12 deltagare. Om det finns fler sökande än platser i någon av grupperna sker det en lottning. Varmt välkommen med din ansökan!

Anmälningsfönstret är öppen 20 maj till 20 juni. Därefter kan en sen ansökan göras till de grupper där det fortfarande saknas deltagare.

På grund av organisationsförändringar sker ansökan till teatergrupp detta år via Musikskolans system. Klicka på ”Teater” i vänster meny för att komma rätt!


Återanmälan

Du som redan är deltagare i teatergrupp via Teatermagasinet och vill fortsätta i samma grupp till hösten måste skicka in en återanmälan. På grund av organisationsförändringar sker återanmälan till teatergrupp detta år via Musikskolans system. Klicka på ”Teater” i vänster meny för att komma rätt!
Återanmälan är öppen fram till 27 maj.

Funkit

Anmälan till teatergrupp för barn med kognitiv funktionsnedsättning:
Länk till infosida

Kontakt

Anmälningsfrågor / administration
Emma Skog
090-16 34 86
emma.skog@umea.se

 

Verksamhetsfrågor
Camilla Freedman
Tf. enhetschef
090-16 59 61
070-373 59 61
camilla.freedman@umea.se

 

Information om grupperna
Anna-Karin Kask
090-16 34 67
anna-karin.kask@umea.se

 

Mer information