Startsida Umeå kommun
Beskriv vad bilden föreställer.

Foto: Peter Knutson

Allsång och sommar

Välkomna till årets nyhet, Umeå Live Allsång. Under fyra allsångstillfällen kommer folkkära artister som bland annat Lotta Engberg och Ann-Louise Hansson till Umeå för att sjunga med stadens invånare. Detta i samarbete med Kultur för seniorer. 

Allsång med Lotta Engberg 26/6
Under Umeå Live Allsångs första tillfälle kommer den folkkära Lotta Engberg ta plats på Rådhustorget. Lotta har en lång karriär inom musikvärlden, där hon bland annat har turnerat i hela Norden med olika dansband och deltagit i Melodifestivalen sju gånger. Hon har sedan många år tillbaka varit programledare för Lotta på Liseberg där hon tillsammans med artister och musiker förgyller den svenska sommaren med allsång. 
Plats: Rådhustorget
Tid: 15.00-16.00

Allsång med Anna Axelson 17/7
Ett välbekant ansikte som synts på många scener genom åren, både som sångerska och konferencier. Hon älskar kontakten med publiken och möten på scen, får hon dessutom sjunga mår hon som allra bäst. Allsången på Rådhustorget innehåller allt detta och hon kommer dessutom gästas av, inga mindre än musikanterna Henke Bear och Jenny Nordkvist. Kom och sjung!
Plats: Rådhustorget
Tid: 15.00–16.00


Allsång med Ann-Louise Hansson 24/7
Ann-Louise Hansson sjöng på scen för första gången vid 6-årsåldern. Hon har sedan dess deltagit i Melodifestivalen 14 gånger och erhåller därmed det svenska rekordet. Hon är även den kvinnliga artist som haft flest låtar på Svensktoppen genom tiderna. Ann-Louise var sommarvärd för Sommar i P1 2013 och hon har minst sagt hunnit med mycket under sin långa karriär.
Plats: Broparken
Tid: 15.00–16.00.


Allsång med Ulf Edberg 31/7

Cowboy-hatten på huvudet, stämband som Johnny Cash och mängder av rutin - Ulf är den ultimata allsångsledaren. En välkänd musiker, DJ och karaoke-värd för att nämna några av hans titlar. Tillsammans med sina gästartister, och så klart allsångspubliken, bjuder han på en trivsam stund i Broparken.
Plats: Broparken
Tid: 15.00–16.00

Ta med en filt och kaffetermosen och sjung av hjärtans lust under fyra onsdagar i sommar. Begränsat antal sittplatser på Rådhustorget respektive Broparken.
Hjärtligt välkomna!
Fri entré.