Startsida Umeå kommun

Jobba som vikarie, förskola och skola

I Umeå kommun finns cirka 90 förskolor, ett 50-tal grundskolor och 4 gymnasieskolor. Här arbetar över 2 000 kunniga och engagerade förskollärare och lärare. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga en framtidstro.

Vi söker

För- grund och gymnasieskolans verksamheter söker korttidsvikarier till skolans verksamhetsområde. Vi behöver vikarier som kan gå in med kort varsel inom skolans alla verksamhetsområden för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande. Vi behöver barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger och lärare som vill arbeta extra.

Du som söker

Förhoppningsvis har du en utbildning som barnskötare, förskollärare, fritidspedagog eller lärare. Har du tagit ut din examen men inte fått fast anställning än eller vill du få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet. Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i de olika åldrarna eller har du inte bestämt vilken verksamhet du vill vara i? Då är det dig vi söker!

Arbeta hos oss

Att arbeta på vikariat innebär att du är bokningsbar för kortare vikariebehov så länge du önskar och behov finns i verksamheterna. Du anger själv vilka dagar och tider du kan jobba.

Är detta något för dig?

Sök vikariejobb inom förskola och skola på sidan Lediga jobb under yrkesrubriken "Pedagogiskt arbete".

Vad händer med din ansökan?

Stämmer din kompetens överens med verksamhetens behov och om du uppfyller kraven kommer du att bli kallad till en personlig intervju. För att kunna arbeta inom för- och grundskolan måste utdrag från polisens belastningsregister visas upp. Registerutdraget är giltigt i ett år så se till att du har ett aktuellt utdrag med dig till det personliga mötet.

Kontakt

Har du frågor eller behöver hjälp med ansökan, kontakta:

Jobbsupport
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Bemanningscentrum Skola
090-16 12 00, tryck 1
bcskola@umea.se

Besök:

Stadshuset
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

Hitta hit (hitta.se)

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus