Startsida Umeå kommun

Jobba som vikarie, Måltidsservice

På Måltidsservice sköter vi allt från tillagning och transport till servering av skolluncher inom för- och grundskolan, gymnasieskolan och ett flertal enheter inom äldreomsorgen.

Vi lagar cirka 23 000 luncher per dag. Verksamheten är koncentrerad till 11 produktionsenheter som levererar antingen kyld eller varm mat till 44 mottagningskök. Det finns också 59 tillagningskök som lagar mat till sin respektive förskola/skola. Inom Måltidsservice arbetar cirka 300 personer. På många av våra verksamheter har vi också servering av frukost och mellanmål till förskolor och fritidshem.

I våra produktionskök arbetar kockar med driftsansvar, specialkostkockar och ekonomibiträden, i skolrestaurangerna arbetar restaurangföreståndare och ekonomibiträden.

Vi söker

Inom Måltidsservice behöver vi ekonomibiträden och kockar som är intresserade av att jobba extra.

Du som söker

Förhoppningsvis har du en utbildning som ekonomibiträde eller kock. Du har gått färdigt din utbildning men inte fått fast anställning än eller vill få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet. Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i Måltidsservice olika verksamheter eller har du inte bestämt vilken verksamhet du vill vara i? Då är det dig vi söker!

Arbeta hos oss

Att arbeta som vikarie innebär att du arbetar en avgränsad tidsperiod och med varierad sysselsättningsgrad.

Är detta något för dig?

Sök vikariejobb inom måltidsservice på sidan Lediga jobb under yrkesrubriken "Kök, städ och service".

Vad händer med din ansökan?

Stämmer din kompetens överens med verksamhetens behov och om du uppfyller kraven kommer du att bli kallad till ett rekryteringsseminarium och en personlig intervju. För att kunna arbeta inom för- och grundskolan måste utdrag från polisens belastningsregister visas upp. Registerutdraget är giltigt i ett år så se till att du har ett aktuellt utdrag med dig till det personliga mötet.

Kontakt

Har du frågor eller behöver hjälp med ansökan, kontakta:

Jobbsupport
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Besök:

Stadshuset
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

Hitta hit (hitta.se)

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus