Startsida Umeå kommun

Attendo

Attendo grundades 1985 och har sedan 2005 bedrivit hemtjänst i Umeå. Vi har många nöjda kunder och hoppas att du också vill bli en av dem.

Vi utför hemtjänst med hög kvalité till ca 200 kunder i Umeå. Vi arbetar ständigt för att behålla den höga kundnöjdheten som vi har. Enligt socialstyrelsen brukarundersökning 2018 hade vi 96% nöjda kunder i Umeå vilket vi är väldigt stolta över.

När du väljer oss som utförare bokar vi alltid in ett första möte där vi går igenom dina insatser och önskemål. Vi ser till att du får den service och omsorg som du önskar och att du får träffa samma medarbetare så ofta som möjligt.

Personal och kompetens

Hos oss arbetar engagerade undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare med en bred erfarenhet. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av bland annat interna utbildningar. Innan vi anställer nya medarbetare begär vi alltid ett utdrag från belastningsregistret samt tar referenser.

Vi har ett eget serviceteam som utför städ, fönsterputs, inköp samt andra hushållsgöromål där du har möjlighet att utnyttja RUT-avdrag.

Kvalitetsarbete

Attendo har från början varit ledande i kvalitetsutvecklingen för att skapa en bättre omsorg. Mycket av det som tas för givet i svensk omsorg i dag har Attendo varit med och utvecklat.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap i mindre grupper för att uppnå så god kontinuitet som möjligt.

Våra värderingar kompetens, engagemang och omtanke genomsyrar allt vi gör och tillsammans hjälper de oss att förverkliga vår vision: Att stärka individen.

Erbjuds tilläggstjänster

Ja

Överskjutande vinst

Eventuell vinst återinvesteras i verksamheten.

Synpunkter och klagomål

Dina synpunkter och åsikter är viktiga för oss! Du är alltid välkommen att kontakta vår planeringsledare eller verksamhetschef om du har synpunkter eller klagomål.

Fakta

Områden:

Centrum, Nord, Väst, Syd/Öst, Tavelsjö, Sävar, Hörnefors, Holmsund-Obbola

Tider:

06.00–22.00 alla dagar

Nattinsatser utförs av den kommunala nattpatrullen.

Kontakt

Attendo
Kaserngatan 18
903 47 Umeå
www.attendo.se/hemtjänst-umeå

Lena Sjöström
Verksamhetschef
090-15 83 99
070-841 50 50
lena.sjostrom@attendo.se

Kvällar och Helger
070-611 06 10
072-085 21 04

Logotyp Attendo

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus