Startsida Umeå kommun

Anmälan stängd!

 

Kultur i skolan våren 2019

Anmälan till Kultur i skolan våren 2019.

Anmälan är mellan 6 december-18 januari.

Arrangemangen är kostnadsfria för för- och grundskolan och du bokar enkelt via anmälningsformulären för respektive målgrupp.

 

Bekräftelse av platser: Under vecka 5 skickar vi ut en bekräftelse med vilka platser ni har fått eller ifall ni tyvärr har blivit utan. Bekräftelsen skickas ut via mejl till den person som du anger som kontaktperson.

Det är viktigt att vi får in anmälningar under anmälningsperioden för att vi ska kunna fördela alla platser så rättvist som möjligt. Det är inte först till kvarn som gäller under anmälningsperioden.

Efter sista anmälningsdatum ser vi tillbaka på statistik från föregående terminer och prioriterar de som har fått lite kulturaktiviteter via oss tidigare terminer/läsår. Vi försöker vara så rättvisa som möjligt.


Kulturbussen: Ni måste själva boka kulturbussen till dessa program. Kultur i skolan administrerar inte kulturbussen.

Boka kulturbussen

 

Samtycke: Genom att du fyller i anmälan samtycker du till att vi sparar dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer att användas av Kultur i skolan för att förmedla scheman och annan viktig information. Efter avslutad termin raderas era uppgifter. Inga personuppgifter lagras längre än verksamheten kräver. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Du kan kontakta vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@umea.se eller Dataskyddsombud, Umeå kommun, 901 84 Umeå. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas, till exempel den lagliga grunden för behandlingen, hur länge uppgifterna kommer sparas och vilka rättigheter du har på: www.umea.se/gdpr

 

Kontakt

Anna Berge
kulturkonsulent
090-16 33 22
070-217 40 99
kulturiskolan@umea.se

 

Angelica Barahooi Johansson
Kulturkonsulent
090-16 33 92
070-293 89 84
kulturiskolan@umea.se

Handledarmaterial

Att öppna nya världar – en handledning om att gå på teater och dans med barn i förskola och skola

Dags för dans- en guide till dig som ser dans tillsammans med barn pch unga.