Peter Hörnemalm

Peter Hörnemalm slutar som avdelningschef

Från och med 1 september slutar Peter Hörnemalm som avdelningschef för Föreningsbyrå och stab, fritidsförvaltningen. Han går vidare till en roll som verksamhetschef på Studentcentrum, Umeå universitet.

En hälsning från Peter till er i föreningslivet:

I nio roliga år har jag haft förmånen att få jobba på fritidsförvaltningen tillsammans med ett gäng fantastiska kollegor. I min roll har jag genom åren träffat en stor mängd engagerade, trevliga och kunniga föreningsföreträdare. Personer som exempelvis har engagerat sig i styrelser, som deltagare eller ledare i olika aktiviteter eller som anställda i föreningslivet. Ett engagemang som bidrar till ett mycket brett utbud av aktiviteter inom fritid, idrott och kultur och ett stort samhällsengagemang där man bidrar till att lösa olika samhällsutmaningar eller engagerar sig i rättighetsfrågor. Föreningslivet är också otroligt viktigt för många Umeåbor ur ett socialt perspektiv med mycket glädje och gemenskap.

I slutet av augusti gör jag mina sista dagar på fritidsförvaltningen inför nya utmaningar på Umeå universitet. Jag vill därför passa på att rikta ett stort TACK till alla er som jag genom åren haft förmånen att få träffa i olika sammanhang. Ni är många runt om i kommunen som gör fantastiska insatser i föreningslivet!

Hälsningar

Peter Hörnemalm

Sidan publicerades