Change the game 2024: Rörelse som räknas

14–22 september är det dags för det årliga eventet Change the game som sätter rörelserikedom i fokus.  Det blir konferens, specialutbildningar och aktiviteter med fokus på positiva rörelseupplevelser som ger långtgående vinster för både individen och samhället.

Den 14–22 september går Change the game 2024 av stapeln i Umeå.

I ett decennium har Change the game varit en mötesplats för alla som vill bidra till ett rörelserikt samhälle. Under årets årliga event sätter man fullt fokus på hur vi skapar rörelseupplevelser som ökar vår benägenhet att värdera och välja fysisk aktivitet. Vi vill vända blicken inåt istället för mot pulsklockan – vi har sammanfattat det som rörelse som räknas.

Stort utbud för kompetensutveckling

Konferensen kommer att ha flera olika inriktningar:

  • Utbildning för utbildare
  • Konferens – positiva rörelseupplevelser för en hållbara samhällsutveckling
  • Specialutbildningar med flera olika inriktningar
  • Rörelserika stråk – utmaningar för huvud, hjärta och händer

Du kan välja och vraka bland internationella och nationella talare, ta del av massor av nya insikter och praktiska tillämpningar.

Läs mer om konferensen och anmäl dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangörer

Huvudarrangör av Change the game 2024 är Change the game Utbildning AB – ett kunskapscentrum med metoder och utbildningar för alla som vill skapa mer attraktiva och hållbara samhällen med rörelserikedom som kompass – tillsammans med bland andra Balticgruppen, Idrottshögskolan Umeå Universitet, Region Västerbotten, RF-SISU Västerbotten och Umeå kommun.

Sidan publicerades