Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Samverka med kommunen för ett klimatneutralt samhälle

Vi tror att föreningslivet tillsammans med kommunen kan hitta möjligheter och lösningar för att minska våra gemensamma utsläpp. Vill din förening delta i vårt initiativ "Föreningssamverkan för klimatneutralitet"? Det skulle betyda mycket för det framtida förändringsarbetet.

Vi står inför en svår och komplex uppgift om att nå ett klimatneutralt samhälle och i dagsläget vet vi inte hur vi ska lyckas. Vi vet att vi måste prova oss fram och det gör vi nu, men vi behöver er hjälp. Vi tror att ni som verkar inom föreningslivet ser möjligheter, erfarenheter, lösningar och exempel som vi på Umeå kommun inte ser. Dela gärna med er av era tankar och åsikter genom att fylla i enkäten nedan eller kontakta projektledare för vidare samtal.

Era röster är viktiga för oss i arbetet framåt och vi är övertygade om att ni som verkar inom föreningslivet kan hjälpa oss och att vi tillsammans kan hitta nya sätt att tänka, prioritera och arbeta. Målet är att öka samverkan och samarbetet mellan föreningslivet och kommunen för att tillsammans komma fram till idéer för hur vi gemensamt kan minska våra utsläpp – något som förhoppningsvis även skapar direkt värde för just din förening.

Sidan publicerades