Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Samverka med kommunen för ett klimatneutralt samhälle

Vi tror att föreningslivet tillsammans med kommunen kan hitta gemensamma möjligheter och lösningar för att minska våra utsläpp. I oktober startar vi upp ett samverkansforum.

Vi står inför en svår och komplex uppgift om att nå ett klimatneutralt samhälle och i dagsläget vet vi inte hur vi ska lyckas. Vi vet att vi måste prova oss fram och det gör vi nu, men vi behöver er hjälp. Vi tror att ni som verkar inom föreningslivet ser möjligheter, erfarenheter, lösningar och exempel som vi på Umeå kommun inte ser. I höst skapar vi därför ett samverkansforum som vi kallar; Föreningssamverkan för klimatneutralitet och vi sträcker ut en hand till er i Umeå kommuns föreningsliv för att vi tillsammans kan komma på idéer och lösningar som vi kan lyfta, testa och diskutera vidare.

I höst träffas vi vid tre tillfällen under kvällstid i mindre grupper, med start i oktober. Målet är att öka samverkan och samarbetet mellan föreningslivet och kommunen och tillsammans komma fram till idéer för hur vi gemensamt kan minska våra utsläpp – något som förhoppningsvis även skapar direkt värde för just din förening.

Sidan publicerades