Åk skridskor på allmänhetens tider

Nolias ishallar 1 och 2 samt b-hallen i Winpos arena har från och med måndag 4 september öppet för allmänheten. Använd kalenderfunktionen under Allmänhetens tider för att ta reda på när du kan åka skridskor.

Under allmänhetens tider får vem som helst besöka våra anläggningar utan att boka tid. Under den tiden är alla välkomna. För lärarledda eller organiserade sammankomster behöver ni boka tid via Föreningsbyrån.

För att se vilka tider som är öppna för allmänheten under olika dagar, se Allmänhetens tider och använd kalenderfunktionen. Öppettiderna kan ändras från vecka till vecka så se till att kolla kalendern.

För Nolias ishall 1 gäller skridskoåkning utan puck och klubba. För Nolias ishall 2 samt b-hallen i Winpos arena får man åka skridskor med puck och klubba under vissa dagar, se vilka dagar som gäller i kalenderfunktionen.

I kalenderfunktionen kan du även se vilka dagar Campus Arena friidrott har öppet för allmänheten, där gäller allmänhetens tider enbart för löpning och arenan är öppen till och med 15 oktober. Öppettiderna kan ändras från vecka till vecka så se till att kolla kalendern.

Sidan publicerades