Delta i gratis seniorträning på Thoren arena

Varje tisdag och fredag från och med 30 augusti är du som är 65 år och äldre välkommen på kostnadsfri cirkelträning i multihallen på Thoren arena.

Två dagar i veckan kan du som är 65 år eller äldre träna kostnadsfritt i multihallen på Thoren arena. Träningen är kostnadsfri och du behöver inga förkunskaper för att delta i passen.

På plats finns ledare som inspirerar, hjälper till att anpassa rörelser efter behov och som kan hjälpa dig att komma igång efter förmåga, dagsform och träningsvana. Träningen är en ledarledd cirkelträning där vi tränar balans, styrka, rörlighet och kondition.

Observera att träningen äger rum i multihallen på Thoren arena under hösten. Det beror på att Nolia friidrottshall ska renoveras. Vi kommer att erbjuda begränsat antal platser då ytan är mindre än på Nolia.

Tillfällen under hösten

  • Tisdagar, klockan 11–12, mellan 30 augusti och 22 november
  • Fredagar, klockan 11–12 mellan 2 september och 25 november med uppehåll 4 november

Anmäl dig innan passet

För att delta i cirkelträningen behöver du boka en plats. Träningspassen släpps klockan 06.00 en vecka innan passet börjar. Du kan boka och avboka ditt pass fram till två timmar innan passet startar.

Mer information

www.umea.se/seniortraning finns många tips på olika aktiviteter med fokus på rörelse. Här finns allt från digitala träningspass till tips på rörelserundor utomhus.

Instruktion för hur du bokar in dig på seniorträning

Sidan publicerades