Bild

Är du nyfiken på kultur och scenkonst?

Vill du prova något annorlunda, få nya perspektiv och möta andra människor i en tillåtande och trygg miljö? I en studiecirkel för dig som är 60+ väcker vi intresse för dans och rörelse samtidigt som vi undersöker hur man kan hitta nya sätt att göra relevant scenkonst.

Vi får också prova på hur det kan vara att dansa i någon annans skor för att skapa förståelse och respekt över identitets-, generations- och kulturgränser.

Absolut inga förkunskaper krävs, bara ett öppet och nyfiket sinne.

Det kostar ingenting. Alla ska ha möjlighet att delta därför har vi valt att ni utan kostnad ska kunna delta i workshops, gå på föreställningar, se film och mycket mer.

Tillsammans kommer vi att träffa professionella koreografer och dansare i olika rörelse- och dansworkshops, se film online via Folkets Bio, undersöka hur dans och minnen av rörelser kan ”ärvas”, gå på picknick med Norrdans, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vara medskapare i en dansföreställning i realtid – och mycket mer!

Studiecirkeln ordnas av Norrlandsoperans dansavdelning i samarbete med Folkuniversitetet, Balettakademien, Folkets Bio med flera.

Läs mer om studiecirkeln och anmäl dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades